Cantar electronic de tip platforma portabil CAS PB-150 kg, certificat metrologic

Availability:

Disponibil pentru precomandă


Cântarul electronic tip platformă CAS PB-150 este ideal pentru comert ambulant, instituții medicale sau  logistica / curierat, este compact și ușor, poate fi clasificat cântar portabil. Datorită manerului, cântarul poate fi transportat cu efort minim în diferite locații.

CAS PB-150 este un cântar portabil, care functionează prin conectare de la rețeaua electrică 220V sau de la sursa internă (baterii alkaline (4 x baterii tip C) – 300 ore, acumulator plumb acid – 60 ore). Cântarul are o platformă de cântărire cu dimensiunea 355 x 443 mm și ecran mare LCD cu iluminare pentru o vizualizare clară a textului. Cântarul este o soluție optimă pentru fermierii ce se ocupă cu comerțul stradal, ambulant sau la piețe. Cu o capacitate max. de cântărire de 150 kg, la fel poate fi folosit și în domenii precum: transport și logistică, spitale, centre de fitness, etc.

ATENTIE – Datorită mânerului detașabil și a dimensiunilor reduse echipamentul se poate transporta în mașină (sub scaun pasager) și ecranul poate fi instalat la înălțimea potrivită unei bune citiri.

Categorie:
Tip produs

Cântar platformă (portativ)

Capacitatea maxima

60/150 Kg

Capacitatea minima

400 g

Diviziune (g)

20/50

Valoarea maxima a tarei

60 Kg

Dimensiuni platan

355×445

Material platan

Masa plastică

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.