Despre noi

Fondata in 1993 cu capital 100% privat, Tandem este una dintre cele mai importante firme distribuitoare de echipamente si solutii IT,case de marcat fiscale unde suntem numarul 1 in topul vanzarilor din judetul Olt si ocupa o pozitie foarte buna in rindul firmelor de profil din Romania.

Misiunea

Actionam in mod continuu pentru a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai avansate solutii in domeniul IT. Testam in mod continuu piata pentru a identifica idei noi care sa ne evidentieze ca furnizor de solutii IT.
Singurul nostru obiectiv este sa oferim solutii IT flexibile la preturi echilibrate care sa permita clientilor nostri gestionarea sigura a informatiilor esentiale.

Rapiditate si Simplitate

Simplificam si regindim in mod continuu procesele, tehnologiile pentru a actiona inteligent, rapid, cu mare precizie si acuratete. Incurajam riscurile calculate si solutiile creative.

Echipa

Investim in pregatirea angajatilor nostri si pretuim perfectionarea continua si ideile inovatoare pentru a crea o cultura ce promoveaza un mediu de activitate dinamic. Apreciem diversitatea si recunoastem contributia fiecarei persoane in cadrul echipei. Apreciem efortul, recompensam rezultatele si sarbatorim performantele colective. Noi incurajam succesul fiecaruia.